10Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 ĒKcitronu sula2 TKcukurs2 ĒKolīveļļa60 gmajonēze pēc garšassāls un svaigi malti melnie pipari3 gab.nelieli sarkanie sīpoli1 gab.garais gurķis2 gab.avokado200 gvārīti kalmāru gredzeni20 gab.lobītas un atlaidinātas tīģergarneles (iepriekš vārītas) lapu salāti
Pagatavošana
1
Salātu traukā sajauc citrona sulu un cukuru, maisa, līdz tas izšķīdis. Pievieno olīveļļu un majonēzi, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
2
Mērcei pievieno garneles, smalki sakapātus sīpolus, nelielos kubiņos sagrieztu gurķi, avokado un sagrieztus kalmāru gredzenus.
3
Maigi apmaisa, lai garšas sajaucas.
4
Kokteiļglāzēs liek pa salātlapai un uzmanīgi ar karoti liek salātus.
5
Pasniedz tūlīt vai glabā ledusskapī līdz ēšanas reizei.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoCukursGurķiKalmāriLapu salātiOlīveļļaSarkanie sīpoliTīģergarnelesZivju un jūras produktu salātiviegliMajonēzeCitronu sulaBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit