Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomizo un uz rupjas rīves sarīvē kartupeļus. Nospiež tiem sulu.
Kartupeļu masu sajauc ar olu. Pievieno sagrieztu ķiploku, sāli, piparus uncitas garšvielas, ko atzīsti par labu esam.
Pannā liek cepampapīru un uz tā vienmērīgi izklāj kartupeļu masu.
Liek kartupeļu plātni cepeškrāsnī cepties uz 40 minūtēm aptuveni 180 grādu karstumā.
Pa to laiku plānās šķēlītēs sagriež gaļu un sieru.
Ņem pannu no krāsns, pārsmērē kartupeļu plātni ar skābo krējumu (tam var piejaukt dillītes), vienu pie otras izkārto cūkgaļas šķēlītes, bet tām virsū liek sieru.
Piepalīdzot ar cepampapīru, sarullē visu ruletē.
Liek ruleti atpakaļ uz pannas un cep vēl 10 līdz 15 minūtes. Var apsmērēt ar sviestiņu, lai viss sanāk zeltaini brūns.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem lociņiem.
Var ēst gan karstu, gan atdzesētu. Lai labi garšo!