Foto: Publicitātes foto
Visu mīlētāju dienā kulinārijas bloga "Našķoties" autore Zane Ozoliņa sadarbībā ar AS "Dobeles dzirnavnieks" iesaka šokolādes mafinu recepti ar zemesriekstu krēma pildījumu, lai tu varētu palutināt savu mīļoto svētkos.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 14
1 Paciņa "Dobeles dzirnavnieks" šokolādes mafinu maisījuma200 mlauksts ūdens100 mleļļa180 gbezpiedevu krēmsiers130 gzemesriekstu sviests70 gcukurs1 ola

Pagatavošana

1

Mafinu maisījumu ieber traukā, samaisa ar eļļu un aukstu ūdeni.

2

Pagatavo mafinu pildījumu – samaisa krēmsieru, zemesriekstu sviestu, cukuru un olu.

3

Papīra formiņās vispirms izlīdzina nepilnu ēdamkaroti mafinu mīklas, tad liek tējkaroti pildījuma un pēcāk formiņas piepilda ar mīklu (gandrīz pilnas).

4

Mafinus liek līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!