Foto: Privātais arhīvs

"Šī recepte ir viegli pagatavojama un zināma jau kopš padomju laikiem. Pateicoties sīpoliem, vistas gaļa iznāk ļoti sulīga un garšīga, tādēļ, gatavojot šo ēdienu, sīpolus labāk nežēlo," tā skaidro "Tasty" lasītāja Lina, iesūtot savu recepti recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai.

50Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgatkauloti vistas šķiņķi500 gsīpoli300 gKrievijas siers pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sīpolus nomizo, sagriež gredzenos.

2

Sarīvē sieru.

3

Vistas šķiņķīšus ieliek pannā, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Foto: Privātais arhīvs
4

Virs gaļas liek dāsnu sīpolu kārtu, bet pa virsu sīpoliem – rīvēto sieru.

Foto: Privātais arhīvs
5

Pannai uzliek vāku, sautē šķinķīšus aptuveni 40 minūtes uz vidējās uguns.

Foto: Privātais arhīvs
Foto: Privātais arhīvs

Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Vairāk par konkursu lasi te!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!