Foto: Частный архив

"Tasty" lasītāja Nataļja recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka savā ģimenē iecienītu iecienītu ātro vakariņu recepti.

25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 sīpols1 burkāns1 paprika3 ķiploka daiviņas1 cukīni400 mlūdens200 gkuskuss pēc garšassāls eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Burkānu un sīpolu sīki sakapā un pannā sakarsētā eļļā apcep 5–6 minūtes.

2

Kamēr pannas saturs cepas, sasmalcina papriku un cukīni. Pievieno pannas saturam un cep vēl 5–7 minūtes.

3

Pievieno caur spiedi izspiestus ķiplokus un apcep visu vēl 30 sekundes.

4

Pannā lej iepriekš elektriskajā tējkannā uz karsētu ūdeni, pievieno sāli un kuskusu.

5

Visu samaisa, uzliek pannai vāku, nogriež liesmu un ļauj kuskusam uzbriest 10–15 minūtes.

Labi garšos gan silts, gan jau atdzisis.

Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Vairāk par konkursu lasi te!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!