30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 lvistas buljons porcija gaļas bumbiņu1 saujalociņi, sakapāti200 gkonservēta kukurūza, šķidrums noliets200 gkonservētas pupiņas, šķidrums noliets200 gkonservēti turku zirņi, šķidrums noliets2 ķiploka daiviņas, izspiestas caur spiedi4 saujasspinātu lapiņas pēc garšassāls un malti melnie pipari4 ĒKcietais siers, sarīvēts1 rozmarīna zariņš
Pagatavošana
1
Katlā uzvāra buljonu, liek iekšā gaļas bumbiņas (te atradīsi recepti, kā tās gatavojamas), lociņus, pupiņas, kukurūzu, zirņus, ķiploku, rozmarīnu, sāli un piparus.
2
Vāra 20 minūtes uz vidējas liesmas, lai viegli burbuļo. Izņem rozmarīnu. Traukos liek pa saujai svaigu spinātu, uzlej zupu un uzber sieru. Pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit