Foto: Privātais arhīvs
Ja palaimējies tirgū vai bodē tikt pie sulīgiem seleriju kātiem, tad tos var nokraukšķināt visneiedomājamākajos veidos, piemēram, kombinācijā ar latviešu biezpienu, Korejas burkāniem un austrumniecisko kinzu. Savukārt kosmopolītiskās krabju nūjiņas šajos salātos kalpo kā garšviela, piešķirot tiem umami garšu. Ātri, vienkārši un bez liekām kalorijām!
5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gbiezpiens 0.5%4 krabju nūjiņas0.25 garais gurķis2 selerijas kāti70 gKorejas burkāni2 ĒKbezpiedevu jogurts pēc garšaskinzas zaļumi

Pagatavošana

1

Gurķus, seleriju kātus un krabju nūjiņas sasmalcina. Kinzu sakapā.

2

Biezpienu liek bļodiņā. Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un samaisa.

3

Salāti ir gatavi!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!