Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē pannu un apcep tajā tomātu pastu ar eļļu. Pievieno BBQ mērci (te atrodama recepte, kā šo mērci pagatavot mājās), medu, ķiplokus un etiķi, vāra apmēram 10 minūtes.
Pēc tam pievieno krējumu un sutina vēl apmēram 10-15 minūtes, lai liekais šķidrums novārās un mērce kļūst biezāka. Kad mērce gatava, noliek pannu malā.
Uzkarsē otru pannu. Eļļā apcep vistas gaļas bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Kad bumbiņas uzceptas, turi tās siltas (ja vēlies bumbiņas pagatavot saviem spēkiem, te atradīsi vienkāršu recepti).
Sarīvē redīsus, sagriež salātu lapas un sajauc ar Cēzara mērci (arī šo mērci vari pagatavot mājas apstākļos – lūk, recepte).
Sajauc sākumā gatavoto mērci ar vistas gaļas bumbiņām.
Uz maizes, kas pirms tam uzsildīta, liek salātus ar redīsiem un vistas gaļas bumbiņas, kas sajauktas ar mērci. Pārkaisa ar sagrieztām dillēm un pārsedz ar maizes otru pusi.
Lai labi garšo!