Foto: Privātais arhīvs

"Šīs visgaršīgākais pīrāgs, ko esmu ēdusi. To var gatavot, pildījumam izvēloties jabkādas ogas vai augļus - gan svaigus, gan saldētus vai konservētus," apgalvo garšīgā "Instagram" konta karineljka saimniece, konditore Karina.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gmilti1 TKcepamais pulveris100 gskābs krējums150 gsviests400 gskābs krējums220 gcukurs1 ola3 ĒKmilti ogas vai augļi

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

2

Visas mīklas sastāvdaļas liek bļodā un ar rokām samīca mīklu.

3

Mīklu ieklāj ietaukotā cepamajā veidnē, ar pirkstiem izveidojot mīklas maliņas.

4

Uz mīklas pamatnes ber ogas vai gabaliņos sagrieztus augļus.

5

Gatavo pildījumu. Krējumu, olu, miltus un cukuru sakuļ viendabīgā masā. Pildījumu lej veidnē.

6

Cep aptuveni 50-60 minūtes.

7

Izņem no krāsns, atdzesē, griež šķēlēs un bauda.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!