13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
MĪKLA:200 gsviests1 kgrudzu milti0.5 lūdens0.5 TKsāls PILDĪJUMS:2 gab.banāni200 gbiezpiens1 gab.ola1 TKcukurs50 gdzērvenes200 gspeķis1 gab.sīpoli
Pagatavošana
1
Visas mīklas sastāvdaļas bļodā sajauc, samīca. Mīklu vislabāk pa nakti atstāt ledusskapī.
2
Nākamā rītā izrullē plānu un liek formiņās.
3
Liek groziņos pildījumu.
4
Cep 180 – 200 grādos kamēr zeltaini.
5
Pildījuma pagatavošana. Saldajam variantam saspaida banānu. Sajauc to ar biezpienu un olu, visu rotā ar dzērvenēm, kas saspiestas ar cukuru.
6
Sāļajā variantā uz pannas sacep speķi ar sīpoliem vai baravikas ar sīpoliem.
Lai labi garšo!
CepšanaPannā cepts ēdiensBiezpiensSpeķisPicas un karstmaizesPīrāgi un smalkmaizītesvidējiDzērvenesBanāni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit