Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo krēmu. Bļodā lej saldo krējumu, pievieno cukuru un ar mikseri sakuļ vijīgās putās. Pievieno putukrējumam krēmsieru un iekuļ, līdz masa ir viendabīga.
Pilda krēmu konditorejas maisiņā ar piemērotu uzgali.
No cepumiem veido kūkas pamatni, saliekot tos cieši vienu pie otra, lai izveidotu vēlamo ciparu vai burtu.
Cepumus pārklāj ar krēma bumbiņām, starp tām ziež ievārījumu.
Liek nākamo cepumu kārtu, tad atkal krēmu un ievārījumu, tā turpinot veidot kūku, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.
Virsējo kūkas kārtu pārklāj ar krēma bumbiņām, dekorē ar ogām un drupinātiem riekstiem.
Pirms pasniegšanas ļauj kūkai ievilkties vismaz pāris stundas vai, vēl labāk, pagatavo to jau iepriekšējā dienā pirms pasniegšanas un uz nakti liek ledusskapī.
Lai labi garšo!