360Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
385 gkondensētais piens ar cukuru380 gkondensētais piens bez cukura500 mlpiens1 TKmalts kanēlis PASNIEGŠANAI: malts kanēlis
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas sakuļ viendabīgā masā.
2
Topošo saldējumu lej lēzenā, aukstumizturīgā traukā un liek saldētavā. Saldē aptuveni 1-2 stundas vai līdz brīdim, kad masā sāk veidoties ledus kristāli.
3
Izņem trauku no saldētavas, ar dakšiņu samaisa, lai šķīdinātu veidojošos kristālus. Liek masu atpakaļ saldētavā.
4
Pēc stundas izņem trauku no saldētavas un vēlreiz samaisa ar dakšiņu. Liek atpakaļ saldētavā un pilnībā sasaldē.
5
Lai našķotos ar pašgatavoto kārumu, apmēram 30 minūtes pirms pasniegšanas saldējumu jāizņem no saldētavas, lai tas nedaudz atkustu. Liek porciju trauciņos un pārkaisa ar kanēli.
*Ja vēlas krēmīgāku kārumu, to gatavo saldējuma mašīnā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit