360Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
PAMATNEI:2 gab.olas2 ĒKcukurs2 ĒKkviešu milti SIERA MASAI:400 gFiladelfijas siers300 mljogurts bez piedevām200 mlrabarberu biezenis pēc garšascukurs12 gželatīns
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu (18–21 cm diametrā).
2
Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.
3
Iecilā izsijātus miltus un lej formā.
4
Cep, kamēr gatavs (18–22 minūtes). Atdzesē.
5
Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.
6
Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes. Tad sakarsē, līdz želatīns izkūst. Pievieno to siera masai un sajauc.
7
Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām.
8
Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesCepšanaPasniegt atdzesētuFiladelfijas siersKviešu miltiOlasŽelatīnsBezpiedevu jogurtsSiera kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit