Foto: Publicitātes foto
Ja ierastās rabarberu plātsmaizes vai ķīseļa vietā gribas pamēģināt ko neparastāku, "Rimi gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis iesaka recepti svaigā siera kūkai bez cepšanas.
360Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

PAMATNEI:2 gab.olas2 ĒKcukurs2 ĒKkviešu milti SIERA MASAI:400 gFiladelfijas siers300 mljogurts bez piedevām200 mlrabarberu biezenis pēc garšascukurs12 gželatīns

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu (18–21 cm diametrā).

2

Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.

3

Iecilā izsijātus miltus un lej formā.

4

Cep, kamēr gatavs (18–22 minūtes). Atdzesē.

5

Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.

6

Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes. Tad sakarsē, līdz želatīns izkūst. Pievieno to siera masai un sajauc.

7

Lej formā uz atdzesētās pamatnes un liek ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām.

8

Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!