360Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
SĪRUPAM:250 gcukurs125 mlūdens1 citrona sula SALDĒJUMAM:500 mlsauss baltvīns4 gab.šķēlēs sagriezti nektarīni
Pagatavošana
1
Gatavo sīrupu: visas sastāvdaļas liek neliekā patliņā un karsē, nepārtraukti maisot, līdz cukurs izkusis.
2
Uz vidējas liesmas karsē apmēram 5 minūtes, tad noņem no plīts un pilnībā atdzesē.
3
4
Gatavo saldējumus: sajauc vīnu un sīrupu. Saldējuma veidnēs liek augļu šķēlītes, pārlej ar vīna un sīrupa maisījumu un saldē 2 stundas.
5
Gandrīz sasalušajā masā sprauž saldējuma kociņus un liek atpakaļ saldētavā uz 2-3 stundām vai visu nakti.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit