Foto: Privātais arhīvs
Lai kartupeļu pankūkas sanāktu vēl gardākas nekā parasti, pierīvē klāt gabaliņu kraukšķīga ziedkāposta un cieto sieru. Recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kartupeļi vidēja lieluma ziedkāposts2 olas60 gcietais siers2 ĒKskābs krējums1 mazs sīpols2 ķiploka daiviņas1 ĒKmilti pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Kartupeļus, sīpolu un ķiplokus nomizo. Uz rupjās rīves sarīvē kartupeļus, sīpolu un ziedkāpostu. Uz smalkās rīves pierīvē klāt cieto sieru un ķiplokus.

2

Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa visu viendabīgā mīklā.

Foto: Privātais arhīvs
3

Pankūkas cep uz pannā sakarsētas eļļas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!