5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde2 saujasliepziedu tēja1 citrons (izspiesta sula) pēc garšassāls1 ĒKmedus
Pagatavošana
1
Liepziedu tēju liek traukā, kur marinēs šašliku, un aplej ar karstu ūdeni. Ļauj, lai tēja kārtīgi ievelkas un atdziest.
2
Atdzisušajā tējā liek mazos gabalos sagrieztu cūkgaļu, marinādei pievieno medu un citronu sulu. Atstāj pa nakti ievilkties.
3
Sāli klāt liek tikai cepot, jo tas no gaļas izvelk lielu daļu ūdens, gaļu padarot sausāku.
4
Cūkgaļu dur uz iesmiem un cep uz karstām restēm, kamēr gaļa gatava.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit