6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gurķi sīpoli eļļa cepšanai tomātu mērce sāls un malti melnie pipari skābs krējums pasniegšanai
Pagatavošana
1
Sīpoli un gurķi nepieciešami attiecībā 1:1 – cik daudz gurķu, tikpat daudz sīpolu.
2
Sagriež sīpolus "skaidiņās", tos pirmos arī liek uz pannas un sakarsētā eļļā apcep zeltaini brūnus, taču ne kraukšķīgus.
3
Griež gurķus gareniski četrās daļās un tad aptuveni 5 mm biezās šķēlītēs. Gurķus cep, līdz tie kļūst tādi kā caurspīdīgi.
4
Kad gurķi sacepti, pievieno garšvielas pēc gaumes. Visu sajauc ar tomātu mērci un salāti ir gatavi!
5
Pasniedzot pievieno zaļumus un skābo krējumu. Ja vēlas, var piecept klāt arī malto gaļu.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaGurķiSkābais krējumsTomātu mērceDārzeņu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit