Foto: DELFI
Vienkāršāku zupu tu vēl nebūsi gatavojis, jo visas sastāvdaļas jāsamet blenderī un jāļauj tam darboties. Krēmīgā zupa ļaus notiesāt tomātu un gurķu ražu, neraizējoties par veselīgā dzīvesveida principu pārkāpšanu.
15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.gurķi5 gab.tomāti1 gab.paprika2 gab.ķiploka daiviņas2 gab.seleriju kāti pēc garšasTobasco pēc garšasVusteras mērce1 gab.apelsīni pēc garšasdilles, baziliks pēc garšassāls, pipari, cukurs4 ĒKolīveļļa

Pagatavošana

1

Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Seleriju kātus noskalo un sasmalcina, liek blenderī. Tomātus noblanšē, novelk miziņu, sagriež un pievieno gurķiem.

2

Sasmalcina dilles, baziliku un ķiploka daiviņas. Pēc garšas blenderī liek sāli, piparus, cukuru, Tabasko un Vusteras mērci.

3

Pievieno pusi apelsīna sulas, to var aizstāt ar citrona vai mandarīna sulu. Visu kārtīgi sablendē. Ja zupu vēlas šķidrāku, var pievienot glāzi dārzeņu buljona.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!