Veronika Ļevša

"Garda pupiņu zupa vakariņām – kas gan var būt labāks par šo?!" tā recepti piesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gkūpinātas cūkas ribiņas5 kartupeļi2 burkāni1 sīpols3 bundžas konservētu pupiņu pēc garšassāls2 lauru lapas6 smaržīgie pipari PASNIEGŠANAI: skābs krējums zaļumi

Pagatavošana

1

Gaļu liek katlā, pievieno sīpolu, lauru lapas, piparus un sāli. Visu pārlej ar ūdeni un vāra uz nelielas liesmas aptuveni pusotru stundu.

2

Pa to laiku nomizo un sagriež kubiņos kartupeļus un burkānus. Burkānus pannā uzkarsētā eļļā nedaudz apcep.

3

Kad gaļa ir gatava, buljonu izkāš caur sietu, lej atpakaļ katlā. Gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos un liek buljonā.

4

Pievieno burkānus un kartupeļus, vāra minūtes 10, pievieno konservētās pupiņas ar visu šķidrumu un turpina karsēt. Kad zupa sāk burbuļot, tā ir gatava.

5

Lej šķīvjos, pievieno skābo krējumu, kapātus zaļumus un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!