12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ābols100 gvistas gaļa (kūpināta, cepta vai vārīta) ķirštomāti saujaspināti1 ĒKkaltētas dzērvenes neliels sīpols1 šķēlekazas siers pēc garšaspekanrieksti vai valrieksti2 ĒKeļļa4 ĒKapelsīnu sula pēc garšassāls un malti melnie pipari1 ĒKgraudu sinepes
Pagatavošana
1
Ābolam izņem serdi, sagriež ābolu gabaliņos. Kazas sieru sagriež kubiņos vai sadrupina. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Sīpolu nomizo un sīki sakapā. Riekstus apgrauzdē uz sausas pannas un sasmalcina. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
2
Gatavo mērci, aizvākojamā burciņā sakratot visas sastāvdaļas.
3
Bļodā kārto ābolus, vistu, kaltētas dzērvenes, kazas sieru, sīpolus, tomātus un spinātu lapiņas
4
Pirms pasniegšanas pārslaka ar mērci un bauda.
Lai labi garšo!
Graudu sinepesKazas siersRiekstiSpinātiĶirštomātiDažādi salātiDzērvenesBez termiskas apstrādesApelsīnu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit