Foto: Fotofabrika.lv

"Šīs pankūkas labi garšo, kad ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Ir tikai viens bet – pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu piegaršu un saldais pildījums šeit īsti neder," tā recepti iesaka "Pipars" ēdienu blogeris Rojs.

13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
MĪKLAI:150 gzirņu milti450 mlūdens1 ola2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls PILDĪJUMAM:150 gkūpināta vista200 gbezpiedevu krēmsiers vai rikota3 ĒKskābs krējums pēc garšaspuravs pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Gatavo mīklu. Olu iesit bļodā, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un pēc garšas sāli.

2

Uzkarsē pannu un izcep pankūkas, apgrozot tās no abām pusēm.

3

Pildījumam sajauc krēmsieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puraviem. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

4

Atdzesētas pankūkas sapilda, sarullē un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!