7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai lavašs700 gmaltā gaļa1 liels sīpols30 mlūdens pēc garšassāls un malti melnie pipari ola pārziešanai
Pagatavošana
1
Gaļai pievieno sakapātu vai uz rupjās rīves sarīvētu sīpolu, sāli, piparus un ūdeni.
2
Lavašu sagriež četrās daļās.
3
Ar karoti liek gaļu uz lavaša un vienmērīgi izlīdzina to uz vienas puses.
4
Apsmērē lavaša maliņas ar sakultu olu.
5
Pārloka otru lavaša pusi pāri pildījumam un salipina lavaša maliņas.
6
Cep palielā sakarsētas eļļas daudzumā, apgrozot lai čebureki apbrūnē no abām pusēm.
7
Liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaļas uzkodasKarstās uzkodasEļļā vārītās uzkodasEļļaLavašsMaltā gaļaOlasŪdensviegliSīpoliIkdienas maltīteisalsFritēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit