Foto: Privātais arhīvs
"Ātro lavaša čebureku garša praktiski neatšķiras no īstiem čeburekiem, ārpusē lavašs kraukšķīgs, un pildījums sulīgs. Ļoti labs risinājums, ja gribas mieloties ar čeburekiem, bet negribas ķēpāties ar garu procesu. Lavašu pirku tādu, kāds nu bija – no apaļā sanāktu trīstūrīši, bet tā jau gaumes lieta," skaidro receptes autors, mūsu lasītājs Uldis Grīnbergs.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

eļļa cepšanai lavašs700 gmaltā gaļa1 liels sīpols30 mlūdens pēc garšassāls un malti melnie pipari ola pārziešanai

Pagatavošana

1

Gaļai pievieno sakapātu vai uz rupjās rīves sarīvētu sīpolu, sāli, piparus un ūdeni.

2

Lavašu sagriež četrās daļās.

Foto: Privātais arhīvs
3

Ar karoti liek gaļu uz lavaša un vienmērīgi izlīdzina to uz vienas puses.

4

Apsmērē lavaša maliņas ar sakultu olu.

Foto: Privātais arhīvs
5

Pārloka otru lavaša pusi pāri pildījumam un salipina lavaša maliņas.

Foto: Privātais arhīvs
6

Cep palielā sakarsētas eļļas daudzumā, apgrozot lai čebureki apbrūnē no abām pusēm.

Foto: Privātais arhīvs
7

Liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra salvetēm, lai notecinātu lieko eļļu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!