20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 ĒKeļļa cepšanai4 olas10 ķirštomāti10 mini mocarellas bumbiņas pēc garšassāls pēc garšasoregano baziliks dekoram
Pagatavošana
1
Pannā sakarsē eļļu. Bļodiņā iesit olas un sakuļ ar dakšiņu.
2
Lej olu masu pannā, virsū pamīšus izkārto ķirštomātus un mocarellas bumbiņas.
3
Pannai uzliek vāku un uz nelielas liesmas turpina cept, līdz olas ir sarecējušas.
4
Liek omleti uz šķīvja, pārkaisa ar garšvielām, dekorē ar bazilika lapiņām.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensBaziliksEļļaGaršvielas un garšaugiMocarellaOlasĶirštomātiItāļu nacionālā virtuveViegla vasaras maltītesalsOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit