Jolanta Roze
Omlete ir viena no populārākajām brokastu izvēlēm. Sulīgi ķirštomāti, mocarellas bumbiņas un aromātiskais baziliks piešķirs šim ēdienam saulainās Itālijas garšu nianses.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 ĒKeļļa cepšanai4 olas10 ķirštomāti10 mini mocarellas bumbiņas pēc garšassāls pēc garšasoregano baziliks dekoram

Pagatavošana

1

Pannā sakarsē eļļu. Bļodiņā iesit olas un sakuļ ar dakšiņu.

2

Lej olu masu pannā, virsū pamīšus izkārto ķirštomātus un mocarellas bumbiņas.

3

Pannai uzliek vāku un uz nelielas liesmas turpina cept, līdz olas ir sarecējušas.

4

Liek omleti uz šķīvja, pārkaisa ar garšvielām, dekorē ar bazilika lapiņām.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!