6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 paipalas50 mlsojas mērce20 gingvers1 laims20 mleļļa pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Paipalas iemarinē sojas mērcē, uzrīvē svaigu ingveru, izspiež laima sulu, pielej klāt eļļu un apmaisa. Atstāj uz 2-4 stundām iemarinēties. Šo darbību var izdarīt tieši pirms došanās pārgājienā, ieliekot tās ūdens drošā maisiņā (labāk divos) un tad somā.
2
Paipalas dur uz iesma un cep drošā augstumā no uguns – tā, lai karstums būtu liels, bet liesma neskartu paipalas.
3
Regulāri grozot, tās būs gatavas baudīšanai jau pēc 20-30 minūtēm.
Lai labi garšo!
Recepte tapusi sadarbībā ar Mežpils alus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit