6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgvistas gaļa bez kauliem1 liels sīpols6 ķiploka daiviņas3 lauru lapas pēc garšassāls un pipari ūdens
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Gaļu sagriež gabaliņos, liek "pīlē" vai citā karstumizturīgā traukā. Pievieno gabalos sagrieztus sīpolus, nomizotus ķiplokus, sāli, piparus, lauru lapas.
3
Visu pārlej ar ūdeni (tikai tik daudz, lai gaļa būtu pārklāta ar šķidrumu) liek virsū vāku vai pārklāj ar foliju un sautē krāsnī 3 stundas.
4
Gatavo gaļas masu karstu lej tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem. Atdzesē, liek ledusskapī un izmanto pēc nepieciešamības.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit