lavaša rullīši
Foto: Shutterstock
Lavašs ar gardu, krēmīgu biezpiena un gurķu pildījumu - ātri un vienkārši pagatavojama uzkoda darba ballītēm vai svētkiem.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

lavašs300 gbiezpiens1 neliels garais gurķis5 ĒKskābs krējums1 buntīte diļļu pēc garšassāls un malti melnie pipari3 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1

Sagatavo pildījumu. Biezpienu liek bļodiņā (ja vēlas, lai masa ir viendabīgāka, biezpienu var sablendēt vai iztrīt caur sietu), pievieno skābo krējumu, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sīki sakapātus zaļumus, sarīvētu svaigo gurķi (to iepriekš sarīvē bļodiņā un lieko šķidrumu nolej) sāli, piparus

2

Lavašu pārziež ar pildījumu un sarullē

3

Ja ir laiks, liek ledusskapī uz 1-2 stundām vai uz nakti, lai lavašs sasūcas.

4

Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!