Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katlā, kurā tiks vārīta zupa, cep bekonu, līdz tas ir kraukšķīgs, tad izņem to no katla un liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli.
Ber katlā sīpolus, burkānus, selerijas un apmaisot cep, līdz dārzeņi ir mīksti. Tad pievieno ķiplokus un turpina cept vēl minūti.
Pievieno malto gaļu, apmaisot cep 5-6 minūtes, līdz gaļa vairs nav sārta.
Liek klāt sāli, piparus, sinepes, buljonu un tomātus. Apmaisa un sautē 10 minūtes.
Samazina liesmu, pievieno un iemaisa sieru un miltus, kas samaisīti ar saldo krējumu. Maiso, līdz siers izkusis un zupa sabiezējusi. Karsē vēl 10 minūtes uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot.
Lej bļodiņās, pievieno bekona kraukšķus, marinētos gurķīšus, zaļumus, pārkaisa ar sieru un pasniedz ar sezama maizitēm.
Lai labi garšo!