Jolo virtuve - 181
Foto: Čība gatavo

Lieliska ideja, kā izmantot no iepriekšējās maltītes pāri palikušos kartupeļus vai kartupeļu biezputru. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta "Čība gatavo" autore Sanda Seļezņova.

6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

240 gbiezpiens200 gvārīti kartupeļi1 ola30 gkviešu milti pēc garšassāls tauki vai eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Biezpienam pievieno samaltus kartupeļus, olu, sāli un miltus. Visu kārtīgi samaisa.

2

No masas veido apaļi plakanus plācenīšus, liek uz pannas sakarsētās taukvielās cepties no abām pusēm brūnganus.

3

Pasniedz ar skābo krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!