Lieliska ideja, kā izmantot no iepriekšējās maltītes pāri palikušos kartupeļus vai kartupeļu biezputru. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta "Čība gatavo" autore Sanda Seļezņova.
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
240 gbiezpiens200 gvārīti kartupeļi1 ola30 gkviešu milti pēc garšassāls tauki vai eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Biezpienam pievieno samaltus kartupeļus, olu, sāli un miltus. Visu kārtīgi samaisa.
2
No masas veido apaļi plakanus plācenīšus, liek uz pannas sakarsētās taukvielās cepties no abām pusēm brūnganus.
3
Pasniedz ar skābo krējumu.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasBiezpiensEļļaKartupeļiKviešu miltiKartupeļu ēdieniLatviešu nacionālā virtuvesalsDārzeņu pankūkas un plācenīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit