10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kāposts2 burkāni1 sīpols1 lverdošs ūdens220 mlbaltvīna etiķis1 TKoregano (raudene)2 TKsāls
Pagatavošana
1
Kāpostus sagriež plānās strēmelītēs. Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos.
2
Visas sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni un atstāj uz 15 minūtēm, tad ūdeni nolej.
3
Etiķi ielej krūzē, pievieno oregano un sāli, apmaisa.
4
Pārlej salātus ar marinādi un apmaisa.
5
Liek salātus burciņās, pārlej ar marinādi un uzglabā ledusskapī.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaBurkāniGaršvielas un garšaugiKāpostiŪdensDārzeņu salātisalsBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit