Vienkārši pagatavojamos un atsvaidzinošos salātus vari pasniegt gan kā piedevu pamatēdieniem, gan kā pilnvērtīgu veģetāro maltīti, jo rīsi, pupiņas un avokado nodrošinās ilgstošu sāta sajūtu. Recepti iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
150 grīsi ūdens100 gkonservētas pupiņas, noliets šķidrums1 liels tomāts, sagriezts kubiņos75 gČedaras siers, sarīvēts50 gsīpolloki, sasmalcināti MĒRCEI:70 gaugu eļļa55 gbaltvīna etiķis1 ĒKčili vai citi asie pipari, sakapāti0.5 TKcukurs pēc garšassāls1 gatavs avokado, sagriezts kubiņos
Pagatavošana
1
Rīsus ber katliņā, pārlej ar ūdeni un novāra. Te atradīsi noderīgus padomus, kā izvārīt rīsus irdenus un aromātiskus.
2
Rīsus atdzesē, bet bļodā, pievieno pārējās salātu sastāvdaļas: pupiņas, tomātus, sīpollokus, sieru un avokado.
3
Gatavo mērci. Visas sastāvdaļas liek aizvākojamā burciņā un sakrata.
4
Pārlej salātus ar mērci un apmaisa. Salātu bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un pirms pasniegšanas 30 minūtes atdzesē ledusskapī.
Lai labi garšo!
Lieldienu receptesPasniegt atdzesētuAsie pipariAvokadoCukursPupiņasRīsiSīpollokiTomātiSiera salātiViegla vasaras maltīteČedaras siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit