5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 šķēlesrupjmaize "Rudzu rika"1 cieti vārīta ola bundža konservēta tunča savā sulā1 saujaspināti8 šķēlesgurķis pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasbezpiedevu krēmsiers
Pagatavošana
1
Visas rudzu rikas pārziež ar krēmsieru.
2
Uz divām no tām liek četras gurķa šķēles, izkārto tunča gabaliņus, tad spinātus, visu nosedzot ar vārītās olas šķēlēm.
3
Pārkaisa ar sāli un pipariem. Ja vēlas, var tuncim uzspiest nedaudz citronu sulas.
4
Liek virsū abas atlikušās rudzu rikas, viegli saspiež kopā un bauda.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsKanapē un sviestmaizesGurķiOlasRupjmaizeSpinātiTuncisIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesKrēmsierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit