9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
7 kartupeļi300 gmarinēti šampinjoni3 marinēti gurķi pēc garšaszaļumi1 sarkanais sīpols1 TKcukurs4 ĒKbaltvīna etiķis3 ĒKeļļa pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizo, sagriež gredzenos, pārlej ar verdošu ūdeni un noplaucē, ūdeni nolej. Sīpolus liek bļodiņā, pievieno cukuru un baltvīna etiķi, apmaisa.
2
Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā.
3
Lielākos šampinjonus pārgriež uz pusēm. Marinētos gurķus sagriež gabaliņos.
4
Kartupeļiem pievieno sēnes, marinētos gurķus un sīpolus ar visu marinādi, kā arī sakapātus zaļumus. Visu pārslaka ar eļļu, pievieno piparus un apmaisa.
5
Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno sāli pēc garšas.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuGaršvielas un garšaugiMarinēti gurķiSarkanie sīpoliSēņu salātiviegliViegla vasaras maltītesalsKartupeļu salātiMarinēti šampinjoni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit