5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maltā gaļa sāls un malti melnie pipari milti panēšanai olas panēšanai eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un samīca viendabīgu masu. Sīpolu un ķiplokus pievienot nevajadzētu, jo tad rezultātā sanāks kas līdzīgs kotletēm.
2
Olas sakuļ. Miltus ieber bļodiņā.
3
Malto gaļu sadala aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un starp samitrinātām plaukstām saplacina, veidojot karbonāžu formu.
4
Pannā uzkarsē eļļu. Sagatavotās "karbonādes" uzmanīgi apviļā miltos, tad olā un liek cepties, apcepot zeltainas no abām pusēm.
5
Pasniedz ar salātiem, katupeļu biezputru vai citām piedevām pēc izvēles.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaMaltā gaļaMiltiOlasGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit