tomātu mērce
Foto: Shutterstock
Restorāna "Ferma" šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs kā piedevu šašlikam un citiem uz grila gatavotiem gaļas un zivju ēdieniem iesaka pagatavot uzlaboto tomātu mērci ar sulīgiem sīpoliem, ķiplokiem, marinētu gurķu gabaliņiem un kapātiem zaļumiem. Vienaldzīgo nebūs!
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 ltomātu mērce3 ĒKadžika3 sarkanie sīpoli1 ķiploka galviņa200 gmarinēti gurķi1 buntīte pētersīļu1 saišķis sīpolloku pēc garšassāls un melnie pipari

Pagatavošana

1

Tomātu mērci lej traukā, pievieno adžiku.

2

Sīpolus, gurķus, ķiplokus un zaļumus smalki sakapā, pievieno mērcei un iemaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ļauj mērcei ievilkties 20 minūtes.

  • Izlasot šo rakstu, uzzināsi Māra Astiča, Valtera Zirdziņa, Ērika Dreibanta un citu Latvijā populāru šefpavāru iecienītākās šašlika receptes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!