8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ltomātu mērce3 ĒKadžika3 sarkanie sīpoli1 ķiploka galviņa200 gmarinēti gurķi1 buntīte pētersīļu1 saišķis sīpolloku pēc garšassāls un melnie pipari
Pagatavošana
1
Tomātu mērci lej traukā, pievieno adžiku.
2
Sīpolus, gurķus, ķiplokus un zaļumus smalki sakapā, pievieno mērcei un iemaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ļauj mērcei ievilkties 20 minūtes.
- Izlasot šo rakstu, uzzināsi Māra Astiča, Valtera Zirdziņa, Ērika Dreibanta un citu Latvijā populāru šefpavāru iecienītākās šašlika receptes.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemMarinēti gurķiPētersīļiSarkanie sīpoliSīpollokiTomātu mērceĶiplokiUzkodu mērcesBez termiskas apstrādesAdžikaŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit