Jolo virtuve - 241
Foto: Privātais arhīvs
Pavisam vienkārši pagatavojama sāļā našķa recepti iesaka mūsu lasītāja Arita.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

150 gcietais siers100 gsviests1 ola150 gmilti saulē kaltēti tomāti pēc garšaspistāciju kodoli

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Tomātus un pistācijas sasmalcina. Sieru sarīvē. Visas sastāvdaļas samīca viendabīgā masā.

3

Mīklu izrullē tik plānu, cik biezus grib cepumus.

Foto: Privātais arhīvs
4

Ar asu nazi sagriež mīklu trīsstūros, rombos vai kā citādi.

5

Izkārto cepumus uz plāts un cep, līdz tie ir kļuvuši zeltaini.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!