"Šis pavisam ātri un vienkārši pagatavojamais Zalcburgas deserts "Salzburger Nockerln" tiek aprakstīts "salds kā mīla un maigs kā skūpsts – sveiciens no debesīm"," stāsta garšīgā "Instagram" konta "love to cook" autore Veronika Ļevša.
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 ĒKpiens6 olu baltumi1 šķipsnasāls3 ĒKcukurs2 ĒKkviešu milti pēc garšascitrona vai apelsīna miziņa, sarīvēta3 olu dzeltenumi pēc garšasvaniļa
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež cepamo formu ar sviestu vai eļļu. Formas apakšā ielej 3 ĒK piena.
2
Saputo olu baltumus ar šķipsnu sāls stingrās, spīdīgās putās.
3
Pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu un iemaisa.
4
Piesijā miltus, pievieno olu dzeltenumus, vaniļu un uzmanīgi iecilā olu baltumu masā.
5
Olu baltumu masu trīs piegājienos liek veidnē, veidojot trīs pakalnus.
6
Cep 10 minūtes.
7
Pārkaisa ar pūdercukuru un bauda.
Lai labi garšo!
Lūk, video, kuru noskatoties, varēsi soli pa solim izsekot saldā kāruma tapšanai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit