Veronika Ļevša

"Šis pavisam ātri un vienkārši pagatavojamais Zalcburgas deserts "Salzburger Nockerln" tiek aprakstīts "salds kā mīla un maigs kā skūpsts – sveiciens no debesīm"," stāsta garšīgā "Instagram" konta "love to cook" autore Veronika Ļevša.

8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 ĒKpiens6 olu baltumi1 šķipsnasāls3 ĒKcukurs2 ĒKkviešu milti pēc garšascitrona vai apelsīna miziņa, sarīvēta3 olu dzeltenumi pēc garšasvaniļa

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež cepamo formu ar sviestu vai eļļu. Formas apakšā ielej 3 ĒK piena.

2

Saputo olu baltumus ar šķipsnu sāls stingrās, spīdīgās putās.

3

Pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu un iemaisa.

4

Piesijā miltus, pievieno olu dzeltenumus, vaniļu un uzmanīgi iecilā olu baltumu masā.

5

Olu baltumu masu trīs piegājienos liek veidnē, veidojot trīs pakalnus.

6

Cep 10 minūtes.

7

Pārkaisa ar pūdercukuru un bauda.

Lai labi garšo!

Lūk, video, kuru noskatoties, varēsi soli pa solim izsekot saldā kāruma tapšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!