11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgcūkgaļas kakla karbonāde, sagriezta gabaliņos4 kgsīpoli, nomizoti, sagriezti gredzenos3 citroni, nomizoti, sagriezti šķēlēs1 buntīte diļļu1 letiķis (9%)300 mlolīveļļa1 paciņa maltu melno piparu1 paciņa paprikas pulvera4 ĒKcukurs (ar kaudzīti)4 ĒKsāls5 lauru lapas
Pagatavošana
1
Gaļu un sīpolus liek traukā un kārtīgi saspaida, lai no sīpoliem izdalās sula.
2
Pievieno un iemīca pārējās sastāvdaļas.
3
Uzliek gaļai slogu un pirms grilēšanas vismaz 12 stundas notur marinādē.
4
Kad šašliks izcepts, Laila to iesaka baudīt, ietinot svaigā salātlapā, papildinot ar adžikas mērci.
- Te atradīsi recepti uzlabotai tomātu mērcei šefpavāra Māra Astiča gaumē.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsCūkgaļas karbonādeEtiķisLauru lapasOlīveļļaGaļas ēdieniPaprikas pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit