Šos 10 minūtēs pagatavojamos tunča un olu salātus var pasniegt uz svaigām, kraukšķīgām salātlapām vai var arī ziest uz maizes šķēlēm. Laba ideja, kā izmantot pēc Lieldienām pāri palikušās olas. Recepti piedāvā kulinārijas portāls "Cook.me".
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gtuncis savā sulā2 lielas olas, novārītas un sasmalcinātas4 ĒKmajonēze1 ĒKdilles, sakapātas0.5 sarkanais sīpols, sasmalcināts pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa.
2
Pasniedz uz salātu lapām vai izmanto sviestmaižu pildījumam.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsLieldienu receptesDillesSarkanie sīpoliTuncis savā sulāZivju un jūras produktu salātiMajonēzeBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit