Jolo virtuve - 277

"Kad nav lustes gatavot mīklu, top ātrais brokastu kārums, kas pēc garšas neatpaliek no rabarberu plātsmaizes. Gardās rabarberu maizītes taisiet kopā ar saviem bērniem, viņi būs sajūsmā par iespēju liet, bērt un bārstīt," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.

25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 baltmaizes kukulis1 ola4 ĒKskābs krējums4 ĒKcukurs rabarberi

Pagatavošana

1

Nomazgā un nomizo rabarberus. Sagriež ripiņās.

2

Uz cepamās plāts uzklāj cepamo papīru, izkārto baltmaizes šķēles.

3

Bļodiņā sakuļ olu ar krējumu un cukuru. Masu lej uz maizītēm, pēc tam uzber rabarberus, pārlej tos ar atlikušo krējuma masu, pārkaisa ar cukuru.

4

Cep iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī 15 minūtes.

5

Rabarberus var aizstāt ar āboliem, persikiem, zemenēm utt.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!