Jolo virtuve - 283

"Turpinu jūsmot par rabarberiem, bet šoreiz gaisīgākā un pūkšķīgākā veidā," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.

40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 mlūdens10 rabarberu kāti5 ĒKmanna pēc garšascukurs

Pagatavošana

1

Nomazgā un nomizo rabarberus. Sagriež ripiņās. Liek vārīties ūdeni. Kad ūdens ir uzvārījies, ieber rabarberus. Ļauj lai tie izšķīst, tad pievieno cukuru pēc garšas.

2

Pēc tam pievieno mannu, visu laiku maisot. Ļauj uzmest burbuli un noņem no uguns. Mannai jābūt pabiezai, bet tekošai.

3

Sāk putot. Uzliek taimeri uz 15 minūtēm un kuļ. Katliņa saturs paliks divreiz pilnāks, čauganāks un gaišāks. Putojot masa atdzisīs, bet vēl labākam rezultātam to var atdzesēt ledusskapī pāris stundas.

4

Pasniedz ar aukstu pienu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!