"Turpinu jūsmot par rabarberiem, bet šoreiz gaisīgākā un pūkšķīgākā veidā," savā "Instagram" kontā pārbaudītu recepti atklāj Justīne Rūda.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 mlūdens10 rabarberu kāti5 ĒKmanna pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Nomazgā un nomizo rabarberus. Sagriež ripiņās. Liek vārīties ūdeni. Kad ūdens ir uzvārījies, ieber rabarberus. Ļauj lai tie izšķīst, tad pievieno cukuru pēc garšas.
2
Pēc tam pievieno mannu, visu laiku maisot. Ļauj uzmest burbuli un noņem no uguns. Mannai jābūt pabiezai, bet tekošai.
3
Sāk putot. Uzliek taimeri uz 15 minūtēm un kuļ. Katliņa saturs paliks divreiz pilnāks, čauganāks un gaišāks. Putojot masa atdzisīs, bet vēl labākam rezultātam to var atdzesēt ledusskapī pāris stundas.
4
Pasniedz ar aukstu pienu.
Lai labi garšo!
LaunagsLīgo svētku un Jāņu receptesVārīšanaPasniegt atdzesētuCukursMannaRabarberiŪdensBuberti un uzpūteņiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit