30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 sālīta siļķe500 mlrūgušpiens150 gskābs krējums vārīti kartupeļi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Veselu, neizķidātu sālītu siļķi ietin slapjā papīrā, var arī avīzē. Liek uz oglēm un, apgrozot no abām pusēm, kārtīgi apcep brūnu, pat nedaudz apdegušu. Noņem papīru, kurš jau pārvērties oglē. Liek veselu uz šķīvja galdā.
2
Lupina nost asakas un drupina šķīvī rūgušpienā, kas sajaukts ar krējumu. Piekož nomizotus, ar mizu vārītus veselus kartupeļus.
3
Šajā "kompānijā" lieliski iederēsies arī marinēti sīpoli vai mazsālīti gurķi.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiRūgušpiensSiļķeZivju un jūras produktu ēdieniviegliIkdienas maltīteiLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit