10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 saujaslapu salāti2 vārītas olas120 gmencu aknas2 nelieli tomāti pēc garšassāls un malti melnie pipari2 ĒKcitrona vai laima sula zaļās olīvas
Pagatavošana
1
Salātlapas noskalo, nosausina un saplucina mazākos gabaliņos. Olas nomizo, sagriež daivās.
2
Tomātus sagriež daivās. Olīvas pārgriež uz pusēm. Mencu aknām nolej šķidrumu, sadala tās gabaliņos.
3
Visas sastāvdaļas pamīšus liek uz šķīvjiem, pārslaka ar citrona vai laima sulu, pārkaisa ar sāli un pipariem.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLapu salātiMencu aknasOlasTomātiZivju un jūras produktu salātiviegliIkdienas maltīteiCitronu sulaBez termiskas apstrādesOlīvassals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit