60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 mednieku desiņas10 ķirštomāti1 dzeltenā paprika5 lekni sparģeļu kāti2 sarkanie sīpoli MARINĀDEI:4 pētersīļa zariņi, sakapāti3 ĒKolīveļļa šķipsnasāls0.5 laims, norīvēta miziņa, izspiesta sula1 TKcukurs
Pagatavošana
1
Uz mednieku desiņām ar asu nazi uzmanīgi veido slīpus iegriezumus. Tad desiņas sagriež aptuveni īkšķa garuma gabaliņos.
2
Sparģeļiem nolauž stiegrainās apkakšdaļas. Katru sparģeli sagriež 3-4 daļās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež vienāda lieluma kvadrātos. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Visus dārzeņus liek bļodā.
3
Gatavo marinādi nelielā bļodiņā, ar dakšu samaisot visas sastāvdaļas.
4
Dārzeņus pārlej ar marinādi un apmaisa.
5
Iekur grilu vai uzkarsē grilpannu, pamīšus visas sastāvdaļas ver uz iesmiņiem, liek uz grila vai grilpannas un apgorozot apcep pāris minūtes no katras puses.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesCepšanaGrilsPannā cepts ēdiensCukursLaimsPaprikaSarkanie sīpoliSparģeļiĶirštomātiGaļas ēdieniViegla vasaras maltītedesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit