Jolo virtuve - 341

Biezpiena un skābā krējuma kūciņa ar sezonā aktuālajām jāņogām un ķiršiem. Kūka ir pagatavojama 20 minūtēs, turklāt bez cepšanas un vārīšanas, bet vēl pāris stundas būs jāpaciešas, līdz to varēs celt ārā no ledusskapja, lai mielotos. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sastāvdaļas paredzētas 22 cm diametra kūkas formai.

145Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

150 gcepumi100 gsviests (izkausēts)500 gbiezpiens200 gskābs krējums pēc garšasjāņogas pēc garšasķirši (bez kauliņiem)60 gcukurs14 gželatīns

Pagatavošana

1

Cepumus sablendē, pievieno sviestu un samaisa. Masu liek formā un ar karotes gludo pusi izlīdzina. Formu liek ledusskapī.

2

Gatavo pildījumu. Želatīnu pārlej ar 1/3 glāzi auksta ūdens un uzbriedina. Biezpienu, krējumu un cukuru sablendē viendabīgā masā. Pievieno un iecilā ogas. Iemaisa karsta ūdens peldē izkausētu želatīnu.

3

Biezpiena masu liek virs cepumu pamatnes un izlīdzina.

4

Liek ledusskapī uz pāris stundām. Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!