Jolo virtuve - 349
Foto: Publicitātes foto
“Garneles ir viena no visiecienītākajām uzkodām uz grila. Tās vislabāk iemarinēt pesto, saldskābā vai saldā čili mērcē. Lai arī cukurotās marinādes nav labākās grilēšanai, jo tās mēdz piedegt, garnelēm vai citām jūras veltēm tās būs ideālas," skaidro "Rimi" gardēdis šefpavārs Normunds Baranovskis.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
20 nevārītas tīģergarneles20 kūpināta bekona šķēles2 ĒKpesto2 ĒKkļavu sīrups vai medus

Pagatavošana

1

Garnelēm notīra tikai astes daļu, pārgriežot ar šķērēm muguras pusē čaulu un noņemot to, bet galvu atstāj klāt.

2

Attīrītās garneles iecilā pesto marinādē un katru ietin plānā bekona šķēlē.

3

Pārlej ar kļavu sīrupu vai medu, lai sabalansētu bekona radīto sāļumu.

4

Cep uz sakarsētām grila restēm ne ilgāk kā 3–5 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!