30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
20 nevārītas tīģergarneles20 kūpināta bekona šķēles2 ĒKpesto2 ĒKkļavu sīrups vai medus
Pagatavošana
1
Garnelēm notīra tikai astes daļu, pārgriežot ar šķērēm muguras pusē čaulu un noņemot to, bet galvu atstāj klāt.
2
Attīrītās garneles iecilā pesto marinādē un katru ietin plānā bekona šķēlē.
3
Pārlej ar kļavu sīrupu vai medu, lai sabalansētu bekona radīto sāļumu.
4
Cep uz sakarsētām grila restēm ne ilgāk kā 3–5 minūtes.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsZivju un jūras produktu uzkodasKļavu sīrupsPestoTīģergarnelesZivju un jūras produktu ēdieniŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit