30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gliellopa steiks1 gab.sarkanais sīpols200 gblanšētas kāršpupiņas1 gab.salmiņos sagriezta paprika250 gšķēlēs sagrieztas cepamās sēnes (šampinjoni, baravikas, gailenes)50 gkapāti Indijas vai zemesrieksti100 mldārzeņu buljons pēc garšassāls, pipari pēc garšassvaiga kinza
Pagatavošana
1
Uz stipras liesmas sakarsē grilpannu. Steika gabalu pārziež ar eļļu un no visām pusēm apcep, līdz iegūta vēlamā gatavības pakāpe. Kad gatavs, pārkaisa ar sāli un pipariem un pārklāj ar foliju. Steiku noliek malā – atpūsties.
2
Pannā pielej vēl eļļu un pievieno pusgredzenos sagrieztu sīpolu. Uz lielas liesmas karsē apmēram minūti.
3
Pannā ber pārējos dārzeņus, sēnes un riekstus. Pielej nedaudz buljona, uzvāra un karsē 3-5 minūtes. Ja šķidrums ātri iztvaiko, buljonu pievieno atkārtoti.
4
Pannu noceļ no plīts, pārkaisa dārzeņiem kinzas zaļumus.
5
Steiku sagriež strēmelēs, pievieno dārzeņiem.
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas, piedevās pievienojot rīsus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit