30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 gab.vistas fileja2 gab.kukurūzas vālītes300 gtomāti lapu salāti30 gmaurlociņi MĒRCEI:30 mlbaltvīna etiķis10 mlangļu sinepes50 mlolīveļļa1 ĒKkapāts baziliks
Pagatavošana
1
Vistas filejas gareniski pārgriež uz pusēm. Pārziež ar olīveļļu un pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
2
Uzkarsē grilpannu un apcep gaļu no visām pusēm. Gatavo gaļu nedaudz atpūtina un tad sagriež strēmelēs vai kubiņos.
3
Kukurūzas vālītes liek sakarsētā grilpannā un cep no visām pusēm, līdz kukurūza mīksta. Kukurūzas graudus nolupina no vālītēm.
4
Kārto šķīvjos salātus – salātlapas, sagrieztus tomātus, gaļu un kukurūzu. Pārkaisa ar lociņiem.
5
Gatavo mērci. Samaisa etiķi un sinepes. Nepārtraukti maisot, pielej eļļu. Iejauc arī sakapāto baziliku.
6
Mērci pārlej sagatavotajiem salātiem un visu samaisa.
::!recepte::
7
Lai labi garšo!
PusdienasMazkaloriju ēdieniCepšanaBaziliksKukurūzaLapu salātiOlīveļļaSīpollokiTomātiVistas filejaDārzeņu salātiGaļas salātiDažādi salātiAngļu sinepesBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit