Foto: DELFI
Mēdz jokot, ka vasaras beigas pienāk tad, kad, satiekot paziņas un draugus, pirmais jautājums ir nevis, kā tev iet, bet – vai kabačus nevajag? Kad šķiet, ka aptrūcies ideju, kā vēl pagatavot gardo dārzeni, izmanto šo "Tasty" lasītājas Sabīnes ieteikto recepti! Kā viņa norāda – varbūt nav tas daiļākais ēdiens, bet garšo lieliski, un tas jau ir galvenais!
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.neliels kabacis2 gab.sarkanā paprika1 gab.liels sīpols1 gab.bundža konservētu tomātu (vai pāris saujas svaigu tomātu) pēc garšaskaltēts vai svaigs baziliks1 gab.liela ķiploka daiva2 ĒKkarijs pēc garšasčili pārslas1 šķipsnacukurs pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Eļļā viegli apcep palielos gabaliņos sagrieztu sīpolu, ber klāt kubiņos sagrieztu kabaci. Ja nav ciets, tad var arī nemizot.

2

Nedaudz pasutina un gāž virsū no bundžas konservētus tomātus, izskalo bundžu ar ūdeni un to arī ielej katlā.

3

Pēc tam pievieno sagrieztu sarkano papriku, noteikti var likt arī citas krāsas paprikas, šķēlītēs sagrieztu ķiploku.

4

Pēc garšas pieliek čili pārslas, kaltētu baziliku un kariju ne vairāk par divām ēdamkarotēm.

5

Visu sutina, līdz dārzeņi ir mīksti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!