40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.neliels kabacis2 gab.sarkanā paprika1 gab.liels sīpols1 gab.bundža konservētu tomātu (vai pāris saujas svaigu tomātu) pēc garšaskaltēts vai svaigs baziliks1 gab.liela ķiploka daiva2 ĒKkarijs pēc garšasčili pārslas1 šķipsnacukurs pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Eļļā viegli apcep palielos gabaliņos sagrieztu sīpolu, ber klāt kubiņos sagrieztu kabaci. Ja nav ciets, tad var arī nemizot.
2
Nedaudz pasutina un gāž virsū no bundžas konservētus tomātus, izskalo bundžu ar ūdeni un to arī ielej katlā.
3
Pēc tam pievieno sagrieztu sarkano papriku, noteikti var likt arī citas krāsas paprikas, šķēlītēs sagrieztu ķiploku.
4
Pēc garšas pieliek čili pārslas, kaltētu baziliku un kariju ne vairāk par divām ēdamkarotēm.
5
Visu sutina, līdz dārzeņi ir mīksti.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemKarijsPaprikaDārzeņu ēdieniSautējumiGavēņa laika ēdieniKonservēti tomātiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit