55Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
800 gtomāti400 gpaprika3 gab.čili6 gab.ķiploku daiviņas2 TKraudene300 gievārījuma cukurs1 ĒKsāls50 mletiķis (9%)7 gagaragars
Pagatavošana
1
Visu sīki sagriež un vāra 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
2
Visu sagriezto un izvārīto sablendē un izberž cauri sietiņam.
3
Masu liek atpakaļ katlā, pieliek sāli un cukuru. Visu vāra 30 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Vāra bez vāka!
4
Masu atdzesē, pievieno agaru (bioloģisko) un etiķi. Vāra 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Liek sterilizētās burkās uz aizvāko.
Lai labi garšo!
Uzvarētāja Zane Pekuse saņem balvu par labāko recepti:
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasVārīšanaPasniegt atdzesētuCukursEtiķisPaprikaTomātiČiliĶiplokiCitas mērcesviegliAgaragarssalsMērces ziemai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit