45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gbasmati vai jasmīna rīsi1 gab.baklažāns1 gab.neliels brokolis200 gzaļās pupiņas1 gab.sīpols1.5 ĒKzaļā karija pasta125 mlkokosriekstu krēms1 ĒKkokosriekstu skaidiņas1 ĒKkoriandrs pēc garšaslaima vai citrona sula2 ĒKmandeļu skaidiņas pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Kubiņos sagriež baklažānu. Pannā uzkarsē eļļu un apcep baklažānu no visām pusēm.
2
Noņem baklažānu no pannas un liec sautēties sasmalcinātus sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno brokoļa gabaliņus, sagrieztas pupiņas un cep vēl pāris minūtes, līdz dārzeņi kļūst kraukšķīgi.
4
Samaisi karija pastu ar dārzeņiem un turpini cept vēl minūti. Iemaisi kokosriekstu krēmu un kokosriekstu skaidiņas, pievienojot divas ēdamkarotes vārīta ūdens. Izsildi, līdz visas ēdiena sastāvdaļas ir karstas.
5
Pievieno dārzeņiem mērcē sāli un piparus, svaigi sagrieztu koriandru, kā arī laima vai citrona sulu.
6
Tvaicētajiem rīsiem uzklāj zaļā karija mērci, pārkaisi ar mandeļu skaidiņām.
Lai labi garšo!
Pannā cepts ēdiensTvaicēšanaBaklažāniBrokoļiGaršvielas un garšaugiKarijsRīsu ēdieniSīpoliKokosriekstu skaidiņasMandeļu skaidiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit